Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι

διάβαζα σήμερα αυτή την είδηση κ γελούσα μόνος μου. ο παπανδρέου ανακοίνωσε κάτι μέτρα που μόλις παρθούν, θα γίνουμε Λίχτενστάιν κ μέσα σ' όλα είπε πως θα μειωθεί ο μισθός των βουλευτών κατά 10% ή κάπως αλλιώς που δεν κατάλαβα. ο μισθός του μέσου βουλευτή λοιπόν, που αυτή τη στιγμή φτάνει τα 9 χιλιάρικα, θα πέσει κάπου στα 8. το μήνα λέμε τώρα ναι;

κ βγαίνουν βουλευτές κ λένε πως δεν τους φτάνουν, δε βγαίνουν θα πεινάσουν κ τέτοια. ο Σίμος Κεδίκογλου δηλώνει "δεν τα βγάζω πέρα", το ίδιο δηλώνει κ ο Αναστάσιος Καρυπίδης (που σας παρακαλώ δείτε λίγο τη φάτσα του, που δεν του φτάνουν 8χιλιάρικα της ψωμόλυσσας). μάλιστα ο πρώτος απειλεί να κλείσει το πολιτικό του γραφείο κ να δέχεται τα λαμόγια του στη Βουλή, κ ο δεύτερος να κλείσει το πολιτικό γραφείο του στις Σέρρες κ να κατεβαίνουν όλοι οι μπουρτζόβλαχοι με τις κότες κ τ' αυγά απ' το χωριό στην Αθήνα. όχι στη Βουλή, έχει κ στην Αθήνα πολιτικό γραφείο

τους φαντάζομαι με τρύπιες κάλτσες να βγαίνουν από Βουλή να πηγαίνουν απέναντι στην Ερμού να γυρνάνε στις καφετέριες με το πλαστικό το ποτηράκι για τα κέρματα. ζέχνει το χνώτο απ' την αφαγία, λίγδα μαλλί τους κόψαν το νερό πάλι, περιμένουν να πάνε στις τουαλέτες στα γκούντις να πλύνουν λίγο μασχάλη, έχουν κ να ψηφίσουν αύριο, πώς θα σηκώσουν το χέρι. μαζεύουν τις γόπες από κάτω να κάνουν ένα τσιγαράκι, η φτώχια θέλει καλοπέραση λένε, "δες τι βρήκα φίλε μου στον κάδο, μισή τυρόπιτα, έλα να τη μοιραστούμε"

ή δίπλα στους πακιστανούς στα προπύλαια να κάνουν απεργία καραβίδας, να τρέχουν οι γυναίκες τους με τα τάπερ "έλα αγάπη μου φάε λίγη, θα πάθεις αβιταμίνωση"

ακόμη πιο γαμάτο, ο εξοπλισμός των γραφείων τους στην πλ συντάγματος, παπανδρέου στα σκαλάκια στον άγνωστο στρατιώτη
- εσύ το κανες αυτό;
- ναι γιατί θα σας φοβόμουνα έκανα υπομονή τόσους μήνες νισάφι πια κ σας είχα προειδοποιήσει
- βούλωστο μ' ακούς; αυτό είναι το νομοσχέδιο;
- ναι
πικάπ, στράτος, τσιγάρο φωτιά
- τι κάνετε αυτού;
χορός

πάλι δύο η ώρα πήγε, τελευταία σκηνή αφήνω να φανταστεί κάποιος άλλος καληνύχτα

ασπρόμαυρο
μπουζούκι
στέλιος
πάμε

15 καροτάκια:

man about town

Ειδικα στον Καρυπιδη προτεινω να μη γινει μειωση μισθου. Αν με αυτο το μισθο που παιρνε εχει αυτη την εμφανιση δεν θελω να σκεφτω ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει αν δεν εχει και λεφτα(το μαλλι ειναι δικο του ή ενας παραστικος οργανισμος που μεγαλωνει στο κρανιο του;)

DaisyCrazy

Εδώ στην Κύπρο, την τελευταία φορά που'χαν ψηφίσει αύξηση του μισθού τους (εννοείται πέρασε παμψηφεί - ούτε οι κουμμουνιστές δεν είπαν όχι για να κρατήσουν τα προσχήματα)ρώτησαν ένα βουλευτή 'μα καλά τι τα θέλετε 6-7 χιλιάδες ευρώ το μήνα;' κι απάντησε "γιατί μας καλούν σε πολλούς γάμους κι έχουμε να βάζουμε δώρα".. Ντόιγκ!
Δηλαδή αν συμφωνήσουμε όλοι να σταματήσουμε να τους καλούμε στους γάμους μας θα δεχτούν να πέσει ο μισθός τους κατά μερικές χιλιάδες; Μη χε...!

τόσο δα σε λέω

εδώ οι άλλοι ζούνε με 700 ευρώ μικτά
και αυτοί δεν θα μπορέσουν να ζήσουν με 8 χιλιάρικα που ένας θεός ξέρει και τι άλλο έχουν από πίσω για να τρώνε
φωτιά

Το Λαγωνικό

Το θέατρο της μαλακίας σε όλο του το μεγαλείο.

efou

απεργία καραβίδας τώρα! συμπαράσταση στους βουλευτές μας!

Χριστίνα Ανέφελη

Εδώ ταιριάζει αυτό. Με πολλή - πολλή αγάπη.

http://www.youtube.com/watch?v=lwdv9l4UWes

NdN

Πρέπει να δημιουργηθεί "ταμείο φτώχειας βουλευτών" για να καταθέσουμε όλοι τον οβολό μας! Μας δουλεύουν ρε Κούνελε τελείως. Το ακόμα χειροτερο είναι ότι βγάζουμε τους ίδιους 30 χρόνια.

Πάντως απλά για την ιστορία είχα διαβάσει κάπου ότι ο μισθός του βουλευτή είναι 7000 και ο μισθός του Ευρωβουλευτή είναι 9000.

sCaTterBraiN

δε θα συμφωνήσω με τη λογική αυτή - αντί να κυνηγάμε τους μισθούς των βουλευτών καλύτερα να κυνηγάμε τις μίζες τους.

mahler76

να τους κάψουμε όλους ζωντανούς στο μπουρδέλο την Βουλή μέσα...

ή εναλλακτικά απλά να μην τους ξαναψηφίσουμε.

bunnysuicides

man about town, κάτι ήξερε κ εμφανιζόταν έτσι κακομοίρης, κοίτα στάση σώματος για συνέντευξη.(συγγνώμη, μαλλί είναι αυτό? νόμιζα ποντίκι σκοτωμένο)

daisycrazy αυτό που είπες είναι ο ορισμός του πολιτικού συστήματος "πάρε-δώσε". ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ! είναι ακόμα βουλευτής αυτός?

τόσο δα, γιατί το λες αυτό? ξέρεις πώς φεύγει το χρήμα σήμερα? ατμός! :-Ρ

λαγωνικέ μου, φοβάμαι μήπως η βουλή είναι μια σμίκρινση της κοινωνίας. σαν ριάλιτι δηλαδή

efou εγώ μπορεί να κάνω κ απεργία γουόν-τον

ανέφελη έχω γαμηθεί στο γέλιο, πού το βρήκες αυτό????!!!!!!

ΝdN Λες ο καρατζαφύρερ σ' αυτό το ταμείο να τις έδινε τις επιταγές? για το μισθό μπορεί να 'χεις δίκιο, εγώ το βρήκα στο in.gr αλλά δεν το ψαξα πολύ

scatterbrain κ γιατί να μη τα κυνηγάμε κ τα δύο? σατην κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία, πρέπει να βγάλουμε απ' τη μύγα ξίγκι πιστεύω. άσε που το να μιλάνε για θυσίες κ σκληρά αλλά απαραίτητα μέτρα για να σώσουμε το καράβι,παίρνοντας τόσο μεγάλους μισθούς, δεν είναι ηθικό (για μένα)

bunnysuicides

mahler μην είσαι κουκουλοφόρος παιδί μου (μας φαντάζομαι με τους πυρσούς έξω απ' τη βουλή, γαμάτο)

mahler76

πυρσούς, τσουγκράνες κλπ χαχαχα

Χριστίνα Ανέφελη

Ελληνοφρένεια αγαπητέ. Ελληνοφρένεια. Αστείρευτη πηγή πλούτου :-P

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής

Να πάρουν το κασελάκι τους και να αρχίσουν τα γυαλίζουν μπότες, μ το ρίσκο πάντα να τους έρθουν στον καρίτζαφλο.
Έτσι και αλλιώς, λούστροι είναι.

Ανώνυμος

πω ρε δυστυχια,8 χιλιαρικα το μηνα,ε ρε μετα λενε πως γινονται τα εγκληματα...

  © Blogger template 'Salji Fuji' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP